Energieweg 5, 6651KT Druten
085-0205902
info@blusgroep.nl

Over ons

Vakmanschap, enthousiasme en ervaring

Totaalpakket rondom betrouwbare sprinklerinstallaties

Bij de BlusGroep bent u verzekerd van een totaaloplossing om een brandveilige omgeving te kunnen realiseren, van ontwerp tot onderhoud. Met onze expertise en ervaring op het vlak van betrouwbare sprinklersystemen kunnen we u geheel ontzorgen, van advies, ontwerp en engineering tot installatie, onderhoud en nazorg.

We bieden goede service en hoge kwaliteit voor een normale prijs.

Wij adviseren en begeleiden u graag bij allerlei vraagstukken; onze oplossingsgerichtheid gaat verder dan ontwerp, inbedrijfstelling, het verhelpen van storingen of het uitvoeren van periodiek onderhoud. We kijken en denken met onze klanten mee en zorgen dat projecten soepel en snel verlopen. Zo blijven uw installaties in topconditie en kunt u zich onbekommerd op úw core business richten.

Ontstaan

De Blusgroep is opgericht vanuit de persoonlijke gedrevenheid van Dave Jacobs en Rick Hendriks om binnen de brandbeveiligingsbranche onderscheidend te zijn met betrouwbaarheid en vakmanschap: klanten tevreden te maken met de hoogst haalbare kwaliteit. De meest ervaren medewerkers van de BlusGroep werken al ruim twintig jaar met sprinklerinstallaties. Rick en Dave creëerden bewust een platte organisatie met verantwoordelijke medewerkers, waarin iedere werknemer de ruimte krijgt om het werk optimaal uit te kunnen oefenen, te groeien en iedereen ook evenredig gewaardeerd wordt. Korte lijnen, duidelijke communicatie, vakkundig advies, kennis en kwaliteit zijn de kracht van de BlusGroep.

Veilig werken

Alle medewerkers van de BlusGroep zijn zich bewust van het thema veilig werken en zetten zich actief in voor een veilige werkplek door goed op te letten hoe ze handelen. Activiteiten om de veiligheid te bewaken:

  • Een introductieprogramma voor nieuwkomers;
  • Persoonlijke begeleiding vanuit de projectleiders en contractmanagers aan onderaannemers;
  • Bewustzijnsontwikkeling om het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen te bevorderen door middel van toolbox meetingen en opleidingen zoals VCA-VOL;
  • Risicobeoordeling;
  • Audits;
  • Certificeringen.

De BlusGroep werkt zo 24/7 aan een veilige werkomgeving, zonder een te hoge belasting van medewerkers, bedrijfsongevallen of beroepsziekten.

Alle medewerkers en diensten van de BlusGroep bieden u met expertise, betrouwbare sprinklersystemen, nazorg en onderhoud een totaaloplossing om een brandveilige omgeving te kunnen realiseren. Wilt u hier meer informatie over? Bel ons gerust. We komen graag bij u langs om een adviesplan en offerte op maat te maken. Tot ziens!


Hard werken voor iets waar we niets omgeven noemen we stress.

Hard werken voor iets waar we van houden noemen we passie

Simon Sinek